Dare to speak! It’s up to you!

În continuare tinerii reprezintă unul dintre cele mai vulnerabile grupuri și electoratul care votează cel mai puțin, deși noi, tinerii, suntem cei afectați pe termen lung de rezultatul alegerilor.

Haide să schimbăm acest lucru!

Înscrie-te până pe 14 aprilie și participă la conferința ”It’s up to you!”

Am ales să organizăm Conferința ”It’s up to you!” din dorința de a fi informați, de a ne implica și de a arăta că tinerii știu ce vor și vor un viitor al lor. Haide alături de noi și vei avea oportunitatea să discuți cu alți tineri din diverse țări europene despre modul în care vocea ta poate conta în deciziile europene, impactul pe care fiecare acțiune îl poate avea în comunitățile locale și oportunitățile care derivă din apartenența unei țări la Uniunea Europeană.

Vei avea ocazia să participi la discuții și dezbateri cu tineri din țări precum ca Ucraina, Polonia, Germania, Olanda, Belgia, Spania, Rusia, Ungaria etc.

Despre ce vom vorbi: implicare civică, fake news, participarea tinerilor.

Mai multe detalii pe: fb.event_Conferinta It's up to you!

Conferința ”It’s up to you!” este organizată de Asociația Studenților Europeni AEGEE București, realizată cu susținerea Parlamentului European și face parte din acțiunile de promovare a alegerilor europene, în cadrul campaniei #DeDataAstaVotez.

Când

-

Unde

A se confirma
n/a
București
Romania

Vei veni?