The ABC of Diplomacy

 

 

NEWS Standul #DeDataAstaVotez se va afla la Universitatea din București, în cadrul evenimentului „The ABC of Diplomacy”. Așadar, dacă ai întrebări despre campanie și ai dorința de a te implica, te invităm să faci o vizită și standului.

 

Context

Asociația Studenților în Științe Politice din cadrul Universității din București (ASSP-UB) organizează, pentru al optulea an la rând, „The ABC of Diplomacy”.

Tema ediției de anul acesta va fi “ROMÂNIA PE SCENA INTERNAȚIONALĂ – Trecut, Prezent și Viitor” și vizează trei subteme: „Procesul de integrare și parcursul României în Uniunea Europeană”, „România – actor strategic în contextul securității pe flancul estic al N.A.T.O.”, „Migrația în interiorul Uniunii Europene – Diaspora și fenomenul de brain drain”.

Luând în considerare faptul că este un an important pentru România, vor fi dezbătute teme precum integrarea României în Uniunea Europeană, ce paşi au fost importanţi şi ce planuri există în continuare şi totodată, se va dezbate şi importanţa alegerilor europarlamentare şi conştientizarea impactului pe care acestea îl pot avea asupra mediului social.

 

Pentru mai multe detalii click event.

Știi procedura! și mai știi că așteptăm toate ideile tale de promovare a alegerilor europene la contact-ro@dedataastavotez.eu.

 

 

Când

-

Unde

„Savoy” a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

Vei veni?