#DeDataAstaVotez @ Forumul EUROSFAT

Te invităm la Forumul EUROSFAT organizat de Centrul de Expertiză Europeană EUROPULS - ediție specială dedicată alegerilor europene din 26 mai 2019!

Vino să ne cunoaștem la stand-ul #DeDataAstaVotez, unde vom vorbi mai multe despre modalități de implicare în campania de promovare a alegerilor europene. În plus, ai ocazia să participi la o serie de conferințe, seminarii și mese rotunde în domeniul afacerilor europene, alături de reprezentați ai instituțiilor UE, candidați români și europeni la alegerile europene și mulți alți vorbitori de seamă!

Vom marca finalul Forumului cu un eveniment cultural de tip teatru forum intitulat „Stă în puterea ta să schimbi ceva! – Cetățenii își aleg reprezentanții în 2019 în mod responsabil!”. Reprezentația este pusă în scenă de elevi din diferite licee bucureștene, sub coordonarea Centrului Europe Direct București și face parte din acțiunile de promovare a alegerilor europene, în cadrul campaniei #DeDataAstaVotez.

EUROSFAT, cel mai mare forum anual de afaceri europene din România, este organizat de experții români voluntari la EUropuls încă din 2013. Considerând contextul politic extraordinar la nivel național și european de anul acesta, Forumul EUROSFAT 2019 va fi o ediție specială ce se va transforma în principala scenă națională pentru alegerile europene, desfășurându-se și în timpul Președinției României a Consiliului Uniunii Europene.

Eveniment realizat cu sprijinul și sub patronajul Președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, Reprezentanței Comisiei Europene în România și al Președinției României la Consiliul Uniuniii Europene.

Când

-

Unde

J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel
Calea 13 Septembrie nr 90
București 050726
Romania

Vei veni?