#DeDataAstaVotez la Oradea

Știm că TU vei fi prezent la vot pe 26 mai 2019! Există însă persoane care nu sunt convinse încă de importanța votului. Este important să le explicăm de ce trebuie să își exercite acest drept democratic și de ce participarea la vot este un prim act de implicare civică.

Biroul Parlamentului European în România organizează în perioada următoare evenimente tematice în mai multe orașe din țară pentru a explica impactul direct pe care apartenența la Uniunea Europeană îl are asupra vieții noastre și pentru a convinge despre importanța votului.

Următoarea oprire ... Oradea.

Dacă dorești să te implici activ în campania instituțională a Parlamentului European #DeDataAstaVotez pentru a promova în comunitatea ta, și nu numai, participarea la alegerile europarlamentare, te așteptăm joi, 11 aprilie 2019 ora 13:30 la Hotel Continental Forum (Aleea Ștrandului nr. 1).

Vom discuta la Cafenea despre:

  • De ce este important să votăm la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai 2019?
  • Obiectivele campaniei #DeDataAstaVotez;
  • Cum se poate implica fiecare dintre noi în această campanie și cum îi putem convinge și pe alții să se alăture?
  • Alte evenimente organizate de voluntari în țară - idei și lecții învățate.

Va fi alături de noi și Cristi Klapan cu care vom discuta despre acțiunile grupului de inițiativă IO având drept obiectiv creșterea nivelului de participare la votul pentru alegerile europarlamentare: "Am început prin a căuta un mesaj pe care să-l afișăm în pub-uri și cu care să atragem tinerii la vot. Am ajuns să facem afișe cu mesaje specifice pentru baruri, cafenele, cabinete medicale, saloane de înfrumusețare, săli de fitness, service-uri auto, cămine studențești, agenții de turism sau chiar lăcașe de cult. Le-am dat "anonime" și i-am rugat pe toți cei care rezonează cu mesajul să le distribuie fără să-și adauge însemnele proprii. De câteva săptămâni, partide politice, ONG-uri, proprietari de business-uri sau chiar persoane fizice distribuie sau expun aceste afișe."

Te așteptăm să ni te alături!

 

Când

-

Unde

Hotel Continental Forum
Aleea Ștrandului nr 1
Oradea 410051
Romania

Vei veni?