#DeDataAstaVotez la Iași

Știm că TU vei fi prezent la vot pe 26 mai 2019! Există însă persoane care nu sunt convinse încă de importanța votului. Este important să le explicăm de ce trebuie să își exercite acest drept democratic și de ce participarea la vot este un prim act de implicare civică.

Biroul Parlamentului European în România organizează în perioada următoare evenimente tematice în mai multe orașe din țară pentru a explica impactul direct pe care apartenența la Uniunea Europeană îl are asupra vieții noastre și pentru a convinge despre importanța votului.

Prima oprire ... Iași.

Dacă dorești să te implici activ în campania instituțională a Parlamentului European #DeDataAstaVotez pentru a promova în comunitatea ta, și nu numai, participarea la alegerile europarlamentare, te așteptăm duminică, 7 aprilie 2019 ora 13:30 la Cafeneaua Piața Unirii (Piața Unirii nr 6, Iași).

Vom discuta la Cafenea despre:

  • De ce este important să votăm la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai 2019?
  • Obiectivele campaniei #DeDataAstaVotez;
  • Cum se poate implica fiecare dintre noi în această campanie și cum îi putem convinge și pe alții să se alăture?
  • Alte evenimente organizate de voluntari în țară - idei și lecții învățate - "Cred că este esențial să ne implicam activ în comunitate, iar participarea la vot este un drept și o opțiune, dar are și o componentă de obligație morală. M-am implicat activ în această campanie pentru că am ales speranța, încrederea în capacitatea tinerilor de a participa la vot și dorința pentru o Europă unită." Marian Dalban, reprezentantul studenților UAIC.

Te așteptăm să ni te alături!

 

Când

-

Unde

Cafeneaua Piața Unirii
Piata Unirii nr 6
Iași 700055
Romania

Vei veni?