VOTE EU - Encouraging Young Europeans to Vote

Seminarul “VOTE EU-Encouraging Young Europeans to Vote” are drept obiectiv creșterea interesului tinerilor din România, dar și din alte state ale Uniunii Europene, cu privire la procesul democratic și modalități de implicare civică.

27 de tineri din 9 țări ale Uniunii Europene au luat deja parte la ateliere tematice și mese rotunde pentru a crea o strategie de promovare a importanței votului. Astfel a luat naștere și proiectul pilot “Ambasadori ai Democrației” – proiect prin care asociația Youth Vision, cu ajutorul tinerilor implicați, își dorește să transmită mesaje de încurajare a participării active în comunitate.

Voluntarii campaniei #DeDataAstaVotez te invită să descoperi care sunt principalele rezultate ale seminarului VOTE EU și, de ce nu, să te alături echipei de ambasadori ai democrației!

În cadrul evenimentului vei afla detalii despre rolul instituțiilor europene și atribuțiile membrilor Parlamentului European. Mai mult decât atât, ne-am propus ca împreună cu cei prezenți să dezvoltăm acțiuni concrete de promovare a participării tinerilor la procesul democratic.

Vino să discutăm împreună despre:

  1. Detalii despre programul Erasmus Plus – dedicat tinerilor în general;
  2. Cum te poți alătura comunității #DeDataAstaVotez și altor programe de voluntariat derulate în Constanța;
  3. Cum poți deveni și tu Ambasador al Democrației, campanie lansată de Youth Vision.

Dacă te-am convins, te așteptăm alături de noi!

Când

-

Unde

Centrul de excelență în turism și servicii Tomis
Strada Nicolae Titulescu 32
Constanța 900178
Romania

Vei veni?