Dezbatem în satul tău: Parlamentul European vine la tine în comunitate!

Campania #DeDataAstaVotez ajunge și în comunitatea ta

Elevi, părinți și membri ai comunității locale sunt așteptați vineri, 29 martie 2019, la Casa Someșeană, comuna Gâlgău nr. 1, județul Sălaj, pentru a participa la dezbaterea ”eduVOTE in your village - schools as a bridge to debate about 2019 EU elections in rural communities”.  

Participanții vor putea afla și dezbate aspecte legate de rolul și atribuțiile pe care le are Parlamentul European în Uniunea Europeană și, specific, în dezvoltarea rurală, informații despre procesul electoral european și alegerile europene din 26 mai 2019, despre valorificarea potențialului agricol al zonei (creșterea capacității de absorbție a fondurilor europene destinate agriculturii și mediului rural), oportunități pentru dezvoltarea personală și preocupările tinerilor din zonă."


Invitat special la dezbatere: deputatul european Daniel Buda, membru al Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală din Parlamentul European. 

Alătură-te nouă la acest eveniment. Părerea și implicarea ta contează. Vino să afli mai multe despre importanța implicării în societate la nivel local, dar și la nivel european.

Când

-

Unde

Casa Someșeană
Sala de sport
Gâlgău Almașului, SJ 457029
Romania

Vei veni?