Eu Particip

Democrația nu este ceva în care să crezi sau în care să îți atârni pălăria, democrația este ceva ce faci. Participă! Dacă te oprești din a participa, democrația se prăbușește. - Abbie Hoffman

Democrația nu poate exista fără participarea și implicarea noastră, a ta, a fiecărui cetățean, în societate și în procesul decizional. Fiecare prezență la vot reprezintă un DA spus democrației și cetățeniei active. Pentru ca acest DA să fie dat conștient și responsabil te invităm la eventimentul „Eu Particip” în cadrul căruia vom discuta despre importanța votului și despre campania #DeDataAstaVotez.

De asemenea, vom explora cu ajutorul educației non-formale, drepturile și responsabilitățile celor mai importanți 4 actori implicați în funcționarea unei societăți democratice (cetățenii, guvernul, sectorul ONG și media).

Evenimentul este organizat de Asociația Be You din Târgoviște și face parte din seria activităților premărgătoare proiectului Erasmus+ “All for Democracy”, proiect cofinanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Când

-

Unde

Biblioteca Colegiului Național Constantin Carabella
Str Locotenent Pârvan Popescu nr 58
Târgoviște
Romania

Vei veni?