Tinerii votează pentru șanse egale în accesarea unui job

Asociația Youth Vision vă invită în Constanța să descoperiți care sunt principalele motive pentru care tinerii trebuie să participe la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Cu această ocazie, voluntarii campaniei #DeDataAstaVotez vor prezenta care sunt drepturile tinerilor în Uniunea Europeană și care sunt prioritățile actuale ale Uniunii Europene. La eveniment se vor alătura și tineri din alte 6 țări (Estonia, Macedonia, Italia, Spania, Ungaria și Polonia) participanți în proiectul Job Hunters.

Dacă îți dorești să afli mai multe despre Uniunea Europeană, cum funcționează, dar mai ales ce oportunități există pentru tineri, te așteptăm la eveniment. În cadrul atelierului vei avea ocazia să interacționezi cu alți tineri cu interese similare și să discutați cum Uniunea Europeană ne aduce mai aproape. În plus, poți descoperi și alte teme de interes, cum ar fi:

  1. Detalii despre programul Erasmus Plus – dedicat tinerilor în general;
  2. Alte programe europene pentru tineri (de dezvoltare socio-profesională);
  3. Cum te poți implica activ în dezvoltarea comunității, ce programe de voluntariat există în Constanța;
  4. Cum poți deveni și tu Ambasador al Democrației, campanie lansată de Youth Vision.

Asociația Youth Vision consideră că participarea tinerilor la vot este o condiție esențială pentru consolidarea democrației și un prim pas pentru o implicare mai activă în deciziile care ne afectează viitorul. Prin proiectele implementate în perioada următoare, Asociația își propune să inspire o implicare civică activă, solidaritate și toleranță în rândul tinerilor europeni, dar și să pună bazele unei rețele de tineri care să contribuie la clădirea viitorului Uniunii

Dacă te-am convins, te așteptăm alături de noi!

#DeDataAstaVotez pentru viitor!

Când

-

Unde

Hotel Sport
Strada Cuza Vodă 2
Constanța 900676
Romania

Vei veni?