Dezbatem în satul tău: Parlamentul European vine la tine în comunitate!

Campania #DeDataAstaVotez ajunge și în comunitatea ta

Elevi, părinți și membri ai comunității locale sunt invitați vineri, 22 martie 2019, la Căminul Cultural din Amărăștii de Jos, județul Dolj, pentru a participa la dezbaterea ”eduVOTE in your village - schools as a bridge to debate about 2019 EU elections in rural communities.

Participanții vor putea afla și dezbate aspecte legate de rolul și atribuțiile pe care le are Parlamentul European în Uniunea Europeană și, specific, în dezvoltarea rurală, informații despre procesul electoral european și alegerile europene din 26 mai 2019, despre valorificarea resurselor locale (produse locale, revitalizarea zonei, posibilitatea creării de locuri de muncă), oportunități pentru dezvoltarea personală și preocupările tinerilor din zonă


Invitat special la dezbatere: deputatul european Marian-Jean Marinescu, vicepreședinte al Grupului Partidului Popular European din Parlamentul European.

Alătură-te nouă la acest eveniment. Părerea și implicarea ta contează. Vino să afli mai multe despre importanța implicării în societate la nivel local, dar și la nivel european.

Când

-

Unde

Căminul Cultural
DJ604
Comuna Amărăștii de Jos, DJ
Romania

Vei veni?