Dialog cu Membrii Parlamentului European: Ce înseamnă să fii europarlamentar?

Vrei să știi ce presupune funcția de deputat european dincolo de mituri și de ce relatează presa? Vino vineri, 15 martie 2019, la Facultatea de Științe Politice (Strada Spiru Haret nr. 8, București), începând cu ora 10.00, să afli direct de la Membrii Parlamentului European care sunt drepturile și obligațiile deputaților europeni, ce presupune activitatea lor în plenul Parlamentului European, ce înseamnă lucrul în comisii, dar și să dezbatem împreună mituri și realități despre Parlamentul European și instituțiile europene.

Evenimentul este organizat de Biroul Parlamentului European în România împreună cu Centrul Europe Direct București și Institutul European din România și se adresează tinerilor interesați de politicile la nivel european, de iniţiativele Parlamentului European, de modalităţile prin care pot deveni mai implicaţi în susţinerea democraţiei europene, dar și celor care vor să știe mai multe despre cum îi afectează pe ei ceea ce se întâmplă la nivel european, în contextul alegerilor europene din 26 mai 2019

„Ce înseamnă să fii europarlamentar?” se va desfășura în format „World café”, într-un mediul non-formal, astfel că puteți lăsa ținutele elegante acasă, însă vă așteptăm cu multe întrebări și idei. Primul pas pentru a avea un impact este decizia de a te implica. Astfel că poți afla mai multe și despre campania De Data Asta Votez, cât și despre platforma dedataastavotez.eu și cum poți contribui și tu la promovarea importanței votului și a implicării civice.

Când

-

Unde

Universitatea București – Facultatea de Științe Politice
Strada Spiru Haret nr 8
Bucharest 010175
Romania

Vei veni?