#DeDataAstaVotez pentru dezvoltarea tinerilor

Voluntarii #DeDataAstaVotez lansează oficial campania de promovare a alegerilor europene din 26 mai 2019 la Galați, în cadrul evenimentului „Educație, oportunități pentru tineri, antreprenoriat social și inserția pe piața muncii în România anului 2019”.

Evenimentul destinat tinerilor este organizat alături de Delegații de Tineret ai României la ONU și va aborda unele dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă aceștia în ziua de astăzi: găsirea unui loc de muncă, stabilitate profesională și financiară, modalitatea de a se afirma pe piața muncii și de a materializa și dezvolta în mod sustenabil propriile idei de natură antreprenorială.

Printre subiectele de interes se va afla și campania #DeDataAstaVotez prezentată din prisma implicării civice la nivel local, dar și național și internațional.

Conferința se desfășoară în parteneriat cu Social Impact Award și cu Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați.

Când

-

Unde

Sala Aula Magna, Universitatea ”Dunărea de Jos”
Strada Domnească 111
Galați 800201
Romania

Vei veni?