Cel mai activ voluntar #DeDataAstaVotez

Săptămâna Europeană a Tineretului este evenimentul european dedicat tinerilor, organizat o dată la doi ani, și care oferă tinerilor șansa de a-și împărtăși opiniile și de a se implica în politicile Uniunii Europene, dar și de a descoperi oportunitățile de mobilitate de învățare. Cea de-a noua ediție a Săptămânii Europene a Tineretului va avea loc în perioada 29 aprilie – 5 mai 2019, iar activitățile care se vor desfășura în statele membre vor aborda tema “Eu și democrația”.

În contextul campaniei de promovare a alegerilor europene, Parlamentul European organizează la Bruxelles, alături de Comisia Europeană, o serie de acțiuni în perioada 29 – 30 aprilie 2019 pe tema participării active, democrației europene și importanței participării la vot, la care vor participa peste 700 de tineri din toată Europa.

Vrei să fii și tu unul dintre ei? Tot ce trebuie să faci este să convingi cât mai multe persoane să se alăture campaniei #DeDataAstaVotez.

 

Cum?

→ Asigură-te că ai deja un cont pe www.dedataastavotez.eu.

→ Folosește link-ul tău unic din "Profilul tău / Spațiul tău personal" în promovarea campaniei.

→ Convinge cât mai multe persoane să se înscrie pe www.dedataastavotez.eu, prin intermediul link-ului tău unic. Asigură-te că persoanele înscrise și-au confirmat contul astfel creat.

→ Trimite-ne la contact-ro@dedataastavotez.eu link-ul tău unic în data de 1 martie, iar noi vom verifica numărul de susținători care s-au înscris datorită ție.

→ Persoana care a strâns cei mai mulți susținători pe www.dedataastavotez.eu, în perioada 21-28 februarie 2019, va fi desemnată drept câștigător.

 

Când?

→ Concursul se desfășoară în perioada 21 – 28 februarie 2019.

→ Vom anunța numele celui mai activ voluntar al campaniei în data de 4 martie 2019.

 

Alte detalii utile

→ Vor fi luate în considerare doar conturile nou create pe perioada desfășurării concursului (21 – 28 februarie 2019).

→ Cheltuielile cu transportul, cazarea și mesele în perioada 29 – 30 aprilie vor fi asigurate de Comisia Europeană.

→ Prin participarea la acest concurs ești de acord ca numele și datele tale personale să fie comunicate organizatorilor acestui eveniment, dar și pe rețelele de social media, și confirmi disponibilitatea de a participa la evenimentul care va avea loc la Bruxelles, în perioada 29 - 30 aprilie 2019.

Pentru întrebări/nelămuriri, scrie-ne la contact-ro@dedataastavotez.eu.

Mult succes!

 

Când

-

Vei veni?