Implicarea civică: din online în offline

Designed by vectorpouch / Freepik

  • Cum ajungi de la 1000, la 3000, la 14000 de followeri în online?
  • Este vreo diferență între tipul de conținut și cine îl abordează?
  • Poate campania #DDAV să devină virală? Cum?

Cu siguranță nu există un singur răspuns pentru toate aceste întrebări, iar pentru fiecare răspuns, noi vă punem față în față cu persoane care au experiență în astfel de contexte. Pentru că unii dintre membrii comunității #DeDataAstaVotez ne-au spus că își propun să promoveze alegerile europene în mediul online, vă invităm să descoperiți cum puteți ajunge de la o simplă idee la o acțiune de impact.

Cu Alin Grămescu - vlogger de circumstanță, inițiator Milenialii.ro și Promotor al democrației europene - vom vorbi despre Online Storytelling - Povești (d)in online sau despre cum creezi povestea potrivită ca aceasta să fie auzită/văzută de cine trebuie. În plus, datorită experienței lui extinse în proiecte europene, Alin ne va povesti despre nevoia (și recompensa) de a te implica în programe (de tineret) la nivel european.

Cu Bogdan Anghel - fotograf, Art Director, inițiatorul proiectului Constituția României (pe Instagram) și voluntar al campaniei DDAV - vom explora moduri de implicare civică, fie la nivel de carieră, fie ca un hobby pornit din nevoia de a face/schimba ceva. Vom discuta despre cum Votul poate fi și cool, nu doar o simplă exprimare a unei opțiuni politice.

Ce ziceți, facem povestea #DDAV cool? Și virală?

Haideți să descoperim împreună cum!

Când

-

Unde

Biroul Parlamentului European în România
Str Vasile Lascăr nr 31 etaj 1
Bucureşti 020492
Romania

Ne pare rău, pentru acest eveniment nu mai sunt bilete.