Alba Iulia: Viitorul Europei în plan local!

Te invităm la un nou dialog local, de data aceasta la Alba Iulia, unde autoritățile și cetățenii vor discuta despre viitorul Europei și despre modalități de implicare în campania de promovare a alegerilor europene din 23-26 mai 2019. Printre subiectele dezbătute, digitalizarea și oportunitățile pentru un oraș inteligent vor primi o atenție sporită considerând faptul că Alba Iulia este unul dintre orașele fruntașe ale României în ceea ce privește progresul tehnologic.

Vino și tu pe 20 februarie să discutăm despre principalele subiecte de interes pentru tine, despre impactul pe care chiar TU îl poţi avea în comunitatea ta şi în promovarea campaniei #DeDataAstaVotez. Votul fiecăruia dintre noi contează, iar pentru a te asigura că viitorii deputați europeni vor acționa în continuare conform necesităților comunității, este important să votezi și să-i convingi și pe alții să voteze.

Evenimentul este organizat de Comitetul European al Regiunilor (CoR), Delegația Națională a României la CoR, și platforma CaleaEuropeană.ro, înscriindu-se în seria de evenimente organizate sub egida noii inițiative CoR – Future of Europe – și are loc și în contextul în care România a fost aleasă să găzduiască Summit-ul Autorităților Locale și Regionale din Uniunea Europeană care va avea loc în perioada 14-15 martie 2019 la București. 

 

Când

-

Unde

Muzeul Principia
Strada Unirii
Alba Iulia
Romania

Vei veni?