Fii solidar la tine în comunitate! #DeDataAstaVotez

Haide să ne cunoaştem cu ocazia organizării evenimentului ACCES - Atelier apliCat pentru Corpul European de Solidaritate din perioada 1-3 februarie 2019 şi să afli mai multe detalii despre campania #DeDataAstaVotez. Noi vom fi acolo. TU?

Poţi participa la seminarul de informare "Fii solidar la tine în comunitate! #DeDataAstaVotez", organizat de Biroul Parlamentului European în Romania, dacă te-ai înscris în prealabil şi ai fost selectat(ă) să participi la evenimentul pilot ACCES, desfăşurat de ANPCDEFP în programul Corpul European de Solidaritate.

ACCES poate fi exact ce aveai nevoie, dacă:

  • ai între 18 și 30 de ani
  • ai poftă de schimbare și de implicare
  • ai o idee pentru un proiect de promovare a importanței participării la vot în cadrul alegerilor europene din 26 mai 2019
  • reprezinți un grup format din cel puțin cinci tineri cu aspirații similare (indiferent dacă cei cinci tineri sunt un grup informal sau partea a unei organizații de tineret)
  • vrei să depui un proiect la următorul termen limită

Pentru mai multe detalii privind condiţiile de desfăşurare şi participare, accesează pagina evenimentului ACCES (termen de înscriere: 20 ianuarie 2019) şi nu uita să completezi şi să trimiţi formularul de candidatură până cel târziu la data de 7 februarie 2019.

Când

-

Unde

Hotel Yesterday
Strada Economu Cezărescu 8
Bucureşti, România
Romania

Vei veni?